11 Mart 2013 Pazartesi

Kredi Kartı ile Ukash Alma

Siz de ukash kartlardan herhangi birine sahip olmak istiyorsanız, kredi kartınız ile ukash kartlardan birini kolayca satın alabilir ve bu kart sayesinde internet üzerindeki birçok online işleminizi sorun yaşamadan halledebilirsiniz. Kredi kartı ile ukash kart satın almak için öncelikle online satış noktaları olarak kabul edilen internet sitelerine girilmesi olmaktadır. Bu şekilde ukash satışı yapan firmalardan kredi kartı ile kolay bir şekilde ukash kart satın almak mümkündür. Ukash kartı olan herkes kredi kartını sadece ukashı satın alırken kullanmaktadır. Bunun dışında birçok sitede geçerli olan ukash, kullanıcıların kredi kartı kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır.

Kredi kartı ile nasıl ukash satın alınır?

Kredi kartı ile ukash satın almak için yapılması gereken satıcı firmaların sitelerine giriş yapmaktır. Çünkü kredi kartı ile ukash satın almak sadece online satış noktalarında gerçekleştirilmektedir. Ukash satışı yapan sitelerdeki yetkililer ile görüşülmesi ardından belirtilen hesaba ödeme yapılmakta ve bunun ardından seçilen ukash limiti kullanıcılara tahsis edilmektedir.


Ukash kart, kullanımı oldukça kolay olan bir sanal kredi kartıdır. Sektörün en çok kullanılan kartlardan biri olan ukash, giderek yaygınlık göstermeye başlamakta ve geçerli olan site sayısı hızla artmaktadır. Şu an ukash kartın geçerli olduğu 14 binden fazla site bulunmaktadır. Bu sitelerden herhangi birine giriş yapılarak istenilen ürün kredi kartı kullanılmadan ukash ile kolayca satın alınabilmektedir. Bunun yanında ukash ile yapılan online ödemelerde sadece 19 haneli pin numarası kullanılmaktadır. Bu pin numarası ukash kartın kendisidir. Yani ukash kart, diğer kredi kartları gibi bilinen türde bir online ödeme sistemi değildir.

Siz de ukash kartlardan birine sahip olun ve satın almak istediğiniz tüm ürünlerde sadece bu kartı kullanarak istenmeyen sorunlar yaşamayın.

Kaynak : http://ukashbozdurmakistiyorum.wordpress.com

9 yorum:

  1. ukash almak artık çok kolay tek yapmanız gereken karttr.com ziyaret etmenizdir.



    7/24 canlı destek imkanı sunan sayılı web sitelerden birtanesidir. karttr.com

    ukash kart bozdurmak isteyenleride yarı yolda bırakmayan ukashkartaltr.com orion ukash olarak 2 seneye geçen bir web hizmeti sunmaktadır. müşterilerini ezmeyen güvenilir ukash kart adresi



    kredi kartı ile ukash , mobil ödeme ile ukash ve havale eft ile ukash kart almanız mümkündür.



    en kaliteli ukash satış stiesi karttr.com siz daha ukash kartınızı almadınızmı?
    İnternet üzerinden online ukash canlı destek sayfamızdan 7/24 bizlere ulaşıp ukash alabilirsiniz. ukashkartaltr.com farkıyla

    YanıtlaSil
  2. Paykwik Ön ödemeli kart sistemidir ve bunun yansına sizlere tamamen en iyi hizmeti sunmak için 9 kuruluş birleşiminde ortaya çıkartılan bir kart sistemidir.
    Paykwik
    Paykwik Al
    Paykwik Satın Al

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Türkiye'nin Tek Yetkili Paykasa Kart Satış Şirketi ile sizlere güvenilir hizmet sunmaktayız .

    YanıtlaSil
  5. En Uygun Paykasa Kart Satış Şirketi olarak sizlere hizmet sunmaktayız .

    YanıtlaSil
  6. Güncel fiyat listesi ile ucuz, hızlı ve güvenli paykasa

    YanıtlaSil
  7. paylaşımınızdan dolayı tşk ediorum Paykasa alabileceğimiz platformları bu konu üzerinden öğrenmiş oluyoruz.

    YanıtlaSil